Mindfulness voor bedrijven en overheden

In deze turbulente wereld verandert alles voortdurend. Uit de lange ervaring als trainer en coach voor bedrijven en overheden merken wij dat medewerkers die constante stroom van veranderingen vaak als lastig ervaren. De hoge werkdruk wordt als belastend gezien en de vitaliteit neemt langzaam af. Steeds meer werkgevers willen meewerken aan een beleid om hun mensen (preventief) fit en vitaal te houden

Wij introduceren een nieuwe training Workplace MT dat speciaal ontwikkeld is om mindfulness naar de werkplek te brengen. Mindfulness op de werkplek vraagt immers een andere benadering dan in een medische of therapeutische setting.

WorkplaceMT, is een effectieve, wetenschappelijk onderbouwde, in de praktijk bewezen methode om de duurzame inzetbaarheid, de productiviteit en het algeheel welzijn van medewerkers binnen organisaties te verhogen. WorkplaceMT is ontwikkeld binnen Oxford University om een oplossing te bieden voor de werk gerelateerde uitdagingen van professionals binnen hedendaagse westerse bedrijven.

Het programma is gebaseerd op actueel wetenschappelijk onderzoek (252 wetenschappelijke onderzoeken binnen werkomgevingen) en is gedurende 5 jaar binnen organisaties getest, geëvalueerd en geoptimaliseerd.

De wetenschappelijk bewezen voordelen voor de organisatie

  • authentieker en krachtiger leiderschap (op elk managementniveau)
  • verlaging ziekteverzuim, verlaging verzuimkosten, toename duurzame inzetbaarheid
  • energiekere, fittere en gezondere werknemers
  • meer ontspanning en effectiviteit binnen de organisatie
  • verbeterde communicatie en samenwerking
  • verhoogde betrokkenheid bij het werk en de organisatie

Uitgangspunten voor de ontwikkeling van WorkplaceMT waren laagdrempeligheid, praktische toepasbaarheid op het werk en een minimale tijdinvestering voor deelnemers. De totale training is 2x 3 uur, waarvan 50% bestaat uit theorie en 50% uit ervaringsgerichte oefeningen. Deze 6 uur worden evenredig verdeeld over meerdere weken. De kosten voor deze training zijn € 1.400,00 voor maximaal 10 deelnemers.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@zenvoorne.nl