Workshops

Wij bieden regelmatig workshops aan om je kennis te laten maken met een bepaald thema. Deze thema’s geven je verdieping en helpen je verder; het is dus geen lezing maar work-shop. Alle workshops duren een dagdeel (ochtend, middag of avond). Een vervolg is mogelijk, hierover vertellen wij graag meer gedurende de workshops.

De prijs per workshop per persoon is voor particulieren € 75,00 en voor bedrijven € 125,00
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@zenvoorne.nl

 • Mindfulness
  Een korte kennismaking met een training die je leven kan doen veranderen. Er wordt veel over gezegd maar waar gaat mindfulness feitelijk over? Waarom is het een training die jou andere keuzes laat maken?
 • Zen meditiatie
  Een workshop over zen. Ontdekken dat het meer is dan een Boeddha in huis neerzetten. Zen is mentale fitness voor de geest. Psychologisch flexibel worden zodat je beter om leert gaan met ongemak.
 • (Preventie) burn-out
  Deze workshop is voor mensen die bij zichzelf herkennen dat ze vaak over hun grenzen gaan en niet meer goed weten wat ze eraan kunnen doen. Het lijkt/voelt alsof je klem zit. Deze workshop geeft inzicht en brengt beweging naar herstel.
 • Vitale relatie
  Relaties kunnen veel vreugde en geluk brengen. Toch is dat niet altijd zo. Deze workshop gaat in op de niet effectieve patronen in vele relaties. Wacht niet te lang maar neem de regie om de relatie weer te laten stromen.
 • Persoonlijk leiderschap
  Het vergroten van je persoonlijke keuzevrijheid is waar deze workshop over gaat. Vanuit welk narratief leef jij jouw leven? Welk verhaal over jouw leergeschiedenis vraagt om heroverweging, over loslaten? Open gaan staan voor het nieuwe leiding nemen in jouw leven.
 • Vitale mantelzorger
  Geven aan, zorgen voor de ander omdat het nodig is. Deze workshop gaat nader in op het begrip verantwoordelijkheid en onderzoekt de wijze waarop zelfzorg een plek inneemt in jouw leven. Vitaal blijven in een orale context, waar de behoeft van de ander nooit voldaan is. Dat is waar deze workshop over gaat.
 • Toekomst in eigen regie
  Als je het gevoel hebt dat je echt iets anders wilt met je baan, je carrière maar je weet niet hoe of wat, dan is deze workshop uiterst geschikt. We leren je te dromen met open ogen, hoe het proces van creëren loopt en welke stappen je moet zetten. Kom en neem regie.